Kehitymme jatkuvasti

Seuraava

Kokemus, näkemys ja osaaminen

Me haluamamme ymmärtää, kuinka te voitte jatkuvasti parantaa liiketoimintaanne. Me käytämme tähän kaiken osaamisemme ja kokemuksemme. Me jaamme näkemyksemme teidän kanssanne. Teemme töitä yhdessä teidän kanssanne.

Espoo

Seuraava

hannu_suikkanen

Hannu Suikkanen linkedin_icon2

Seniorikonsultti, Partneri
+358 400 138 962

Analyysiliiketoiminta ja asiakkuuksien johtaminen ovat olleet huomioni keskipisteenä koko työurani ajan. Työssäni riittää yhä opittavaa yli 25 vuoden jälkeen. Onwaylla myyn ja toteutan analyysiprojekteja asiakkailleni ja rakennan uusia asiakassuhteita. Aiemmin työskentelin pitkään kansainvälisessä yrityksessä projektipäällikkönä sekä myynti- ja toimitusjohtajana.

tero_ronnqvist

Tero Rönnqvist linkedin_icon2

Tutkimus- ja kehityspäällikkö, Partneri
+358 50 543 6909

Minulla on yli 25 vuoden kokemus ja näkemys asiakkaidemme liiketoiminnan, asiakassuhteiden ja johtamisen kehittämisestä. Ja miten siinä onnistutaan. Onwaylla vastaan asiakasprojekteista sekä analyysipalvelujen kehittämisestä ja tuotteistamisesta. Pyrin intohimoisesti löytämään ratkaisun asiakkaiden analyysitarpeisiin. Erityisen tärkeänä pidän sitä, kuinka analyysin tuloksista viestitään yrityksen eri sidosryhmille.

paivi_rassa

Päivi Marjanen (ent.Rassa) linkedin_icon2

Tuotantopäällikkö
+358 50 352 8419

”Ei voi saavuttaa mitään uutta, ellei kestä vanhasta luopumisen aiheuttamaa tuskaa” on ollut mottoni pitkän ja monipuolisen työurani aikana. Onwaylla saan olla mukana vaihtelevissa projekteissa ja hyödyntää kaikkea tähän asti oppimaani: laajaa eri toimialojen kokemustani, ennakkoluulotonta asennettani sekä vahvaa teknistä osaamistani. Opin joka päivä uutta ja viihdyn työssäni!

Oulu

Seuraava

harri_keskitalo

Harri Keskitalo linkedin_icon2

Toimitusjohtaja, Partneri
+358 41 5494 656

Olen Onwayn toimitusjohtaja ja vastaan liiketoiminnan jatkuvuudesta ja kehitän Onwayn data-analyysiliiketoimintaa, jossa keskiössä on datapohjainen logistiikan päästöjen johtaminen. Aikaisempi kokemukseni eri myynnin ja myynninjohdon tehtävissä on vakuuttanut minut tulevaisuuden liiketoiminnan kannalta olennaisen ja kehittävän tiedon tärkeydestä. Olkoon se sitten yrityksenne vastuullisuus tai tärkeimpien asiakkaidenne odotukset. Ota yhteyttä niin keskustellaan teidän tilanteestanne ja tarpeista.

Jorma Hanhimäki

Jorma Hanhimäki linkedin_icon2

Seniorikonsultti, Partneri
+358 400 388 542

Minulla on yli 25 vuoden kokemus menestyksekkäästä myynnin ja henkilöstön johtamisesta, lähinnä ohjelmistoteollisuudessa. Nykyiset asiakkaani edustavat konepajateollisuutta, julkishallintoa ja kaikkea siltä väliltä. Teen töitä sekä suurten pörssiyhtiöiden että pienten startup -firmojen kanssa. Mielestäni ihmisten ja myynnin johtaminen on toimialariippumatonta. Samat lainalaisuudet toimivat kaikkialla.

Kumppanit

Seuraava

Jani Lehtinen

Jani Lehtinen linkedin_icon2

Seniorikonsultti, Oulu
+358 40 848 6117

Minulla on yli 20 vuoden kokemus, lähinnä ohjelmistoteollisuudesta, kansainvälisestä kuluttajatuotteiden verkkokaupasta sekä digitaalisesta markkinoinnista. Olen toiminut niin pörssiyhtiön kuin muutaman hengen startupin kokoluokan yrityksissä.

Jaakko Lintunen

Jaakko Lintunen linkedin_icon2

Toimitusjohtaja, Kasvupuoti Oy, Tampere
+358 50 560 6346

Olen toiminut yli 20 vuotta erilaisissa johtotehtävissä toimitusjohtajana, suunnittelujohtajana, markkinointijohtajana, myyntijohtajana, kaupallisena johtajana. Osaamiseni liittyvät johtamiseen, myyntiin, markkinointiin, ostamiseen, strategiakehityksen ja organisaation kehittämiseen.

juha_keskitalo

Juha Keskitalo

Seniorikonsultti
+358 400 684 601

Minulla on kuljetus-, logistiikka- ja verkostoyrityksistä yli 30-vuotinen kokemus. Urani aikana olen vastannut kaikkiaan 800 erilaisesta tutkimus- ja konsultointiprojektista. Projekteissa on analysoitu yhtä lailla yksittäisen yrityksen liiketoimintaa kuin koko toimialan kilpailukykyä.

MEISTÄ SANOTTUA

Onway huolehtii hienosti koko tutkimusprosessin etenemisestä. Tämä on tärkeää, koska itse olen kiireinen omien asiakkaideni kanssa. Onwayn käytössä on fiksut työvälineet ja tapa toteuttaa analyysit. Myös vastaajat (asiakkaamme ja oma henkilöstömme) kokevat työn ammattimaiseksi ja luotettavaksi.”

Pasi Kiikkinen / Myyntijohtaja
EmCe Solution Partner Oy

Onway on toteuttanut kansainvälisen asiakaskyselymme, johon osallistuu satoja asiakkaitamme yli 65:stä maasta. Olemme saavuttaneet erinomaisia tuloksia ja tulosten avulla olemme voineet tukea jakelijakumppaneitamme palvelemaan omia loppuasiakkaitaan yhä paremmin – kaikkialla maailmassa.”

Tom Nordman / VP, Sales and Marketing
Bluegiga Technologies Oy

Jäsenkysely oli oivallinen tapa selvittää oliko jäsenistöllä todellista tarvetta tällaiselle uudelle jäsenedulle. Mutta kun vaakakuppiin laitettiin kulut, hyödyt ja jäsenten toiveet, todettiin että uutta lomaetua ei haluttu. Tämä oli meille arvokas tieto, joka säästi paljon rahaa ja turhaa työtä.”

Kimmo Sandberg / Toimitusjohtaja
Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry

ASIAKKAITAMME

TOIMIPISTEET

kartta-espoo

Espoo

Onway Oy
Tietäjäntie 2
02130 Espoo
+358 50 543 6909
Asiakastuki: support@onway.fi
Henkilöstön sähköpostiosoitteet:
(etunimi.sukunimi@onway.fi)
facebook_icon3 linkedin_icon3 twitter_icon3

Onway_kartta_oulu

Oulu

Onway Oy
Kiviharjunlenkki 1E
90220 Oulu
+358 41 5494 656
Asiakastuki: support@onway.fi
Henkilöstön sähköpostiosoitteet:
(etunimi.sukunimi@onway.fi)
facebook_icon3 linkedin_icon3 twitter_icon3

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) mukainen tietosuojaseloste: www.onway.fi/tietosuojaseloste.

Takaisin ylös